Vill du bli en Allstar?

Vi siktar på att bygga nya sportbarer och söker franchisetagare i hela landet.


Allstars designkoncept ska ge besökaren en igenkänning

Inredningen ska kännas unik, modern och fräsch. Vi vill att våra gäster ska kunna slinka in varje dag, att de känner sig som hemma. Att samlas kring sport skapar också en gemenskap och engagemang, och dessutom ger det en avslappnad miljö med en underhållande kuliss. Bredden är nyckeln till att fler ska känna sig välkomna hos oss, därför finns det en mångfald i det vi har på menyn; oavsett om det gäller affärsmöte, familjemiddag, party eller matchdag.

Grunden i franchise innebär att du förverkligar ditt eget företag med vår affärsidé. Som franchisetagare ska det kännas tryggt att ha Allstar Franchise att luta sig emot såväl under uppstartstiden som under resans gång. Vi hjälper självklart till med etableringen, marknadsföringen, utbildningar med mera. Givetvis har du också tillgång till våra förmångliga inköpsavtal och rabatter.

1422992539_ACP_PDF 2_file_document Etableringsbroschyr hittar ni här.

 

Är du intresserad av att driva och äga en Allstarenhet och/eller kanske har en lokal som du tror skulle passa perfekt för en restaurang (från ca 60 sittplatser och uppåt)? Kontakta i så fall Mikael Johansson, 070-629 41 99 eller mikael@allstarbar.se.


Ditt för- och efternamn

Din epost

Ditt telefonnummer
Ditt meddelande