Företag & event

Allstar kan erbjuda en mängd olika upplägg för dig som företagare - allt från ett enkelt lunchmöte till ett heldagsevent som startar med frukost och avslutas med middag och underhållning. Nedan finner ni ett urval av de aktiviteter som vi kan arrangera, men möjligheterna är givetvis fler än så.

Möten – Frukost, lunch eller middag?

Allstar kan erbjuda attraktiva möteslokaler i vår väl tilltagna restaurang.

Vi kan effektivt ordna allt från det snabba informella frukostmötet med kollegorna till privata kundluncher för stora sällskap. Mingelbuffé eller 3-rätters med egen serveringspersonal – allt enligt era önskemål!

Ljud och bild finns tillgängligt för presentationer och visningar på en till över hundra skärmar samtidigt. För produktvisningar och demonstrationer finns även scenmaterial att tillgå.

Konferens

På Allstar kan ditt företag ha en effektiv konferens i en inspirerande och sportig miljö. Vårt mål är att göra er konferens till en givande dag, men också att ge er en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Vara lokaler är fullt utrustade för konferens och där finns nio storbildsdukar med projektorer. Vi har också 80 LCD-skärmar som enkelt gar att koppla upp mot en laptop för att snyggt och smidigt visa presentationer, filmer eller bildspel.

Event

Vi hjälper dig att anordna både det stora och lilla eventet! Beroende på hur många ni är så kan vi erbjuda olika lokallösningar. Med vara flexibla lokaler kan vi skapa det perfekta eventet för just ditt företag.

Firmafest, kickoff eller releasefest

Ska du ordna fest för företaget? Oavsett om du ska ordna firmafest, kickoff eller releasefest. smått eller stort. så har Allstar lösningen för dig. Tack vare vara flexibla lokaler kan du hyra den del som passar dig bäst:
den lite mindre loungen. en del av restaurangen. hela restaurangen. eller om du ska ha en riktigt stor fest, alltihop.

Även för dig som ska ordna en privat fest, studentskiva, femtioàrsfesten, ja vilken anledning du än har till att fira så anpassar vi på Allstar din fest efter hur du vill ha den.

Kontakta oss: Emanuel Bashe på 021-14 30 30.