Företag & event

Allstar kan erbjuda en mängd olika upplägg för dig som företagare - allt från ett enkelt lunchmöte till ett heldagsevent som startar med frukost och avslutas med middag och underhållning. Nedan finner ni ett urval av de aktiviteter som vi kan arrangera, men möjligheterna är givetvis fler än så.

Möten – Frukost, lunch eller middag?

Allstar kan erbjuda attraktiva möteslokaler i vår väl tilltagna restaurang, mycket centralt i Luleå.

Vi kan effektivt ordna allt från det snabba informella frukostmötet med kollegorna till privata kundluncher för stora sällskap. Mingelbuffé eller 3-rätters med egen serveringspersonal – allt enligt era önskemål!

Konferens

På Allstar kan ditt företag ha en effektiv konferens i en inspirerande och sportig miljö. Vårt mål är att göra er konferens till en givande dag, men också att ge er en helhetsupplevelse utöver det vanliga.

Vara lokaler är fullt utrustade för konferens och där finns storbildsduk med projektor. Alla våra TV-apparater går också enkelt att koppla upp mot en laptop för att snyggt och smidigt visa presentationer, filmer eller bildspel.

Event

Vi hjälper dig att anordna både det stora och lilla eventet! Beroende på hur många ni är så kan vi erbjuda olika lokallösningar. Med vara flexibla lokaler kan vi skapa det perfekta eventet för just ditt företag.

Firmafest, kickoff eller releasefest

Ska du ordna fest för företaget? Oavsett om du ska ordna firmafest, kickoff eller releasefest. smått eller stort. så har Allstar lösningen för dig.

Även för dig som ska ordna en privat fest, studentskiva, femtioàrsfesten, ja vilken anledning du än har till att fira så anpassar vi på Allstar din fest efter hur du vill ha den.

Kontakta oss via telefon 0920-22 90 80 eller epost lulea@allstarbar.se