Gästen i fokus

Vi vill att du som gäst ska känna dig som hemma, som en del i ett större sällskap eller kanske helt själv. Men aldrig ensam.


En multiarena för möten

Tjej- eller killgänget som träffas varje champions league-final, familjen som firar mammas födelsedag eller kanske en nervig förstadejt. Allstar erbjuder mat och service som kan möta alla krav. Allstar är lika rätt för en fika efter shoppingen på lördagen som för en loungesittning med en högklassig drink innan middagen. Vi har valt att kombinera miljöer för att skapa en multiarena för möten mellan människor.

Junkfood de Luxe

Allstars moderna Steakhouse erbjuder klassisk American med en extra touch, vi kallar det kort och gott: Junkfood de-luxe. Självklart erbjuder vi stadens bästa burgare och maffiga stekar, men också fräscha sallader och spännande wokar. För att inte glömma vår barnmeny med självklar glass som dessert. Våra Allstars i köket levererar helt enkelt mat med äkta köksmästarglädje.

Sporten som katalysator

Allstar tar fasta på att sporterns värld är global, men att den största hjälten kan vara lokal. Därför ska varje Allstar ha sin självklara förankring i den egna idrottshistoriken och lyfta fram de stora ögonblicken för varje orts hjältar, samtidigt som vi hyllar de största legenderna. Var du än är i lokalen kan du naturligtvis följa den aktuella livesändningen på en av våra toppmoderna tv-skärmar.
Grundtanken är enkel, vi sätter sporten i centrum för allt vi gör.

C/O Allstar

Allstar vill vara du med gästen. Vi vill vara närmare och skapa en avslappnad atmosfär där du fort bygger en skön relation som ”stammis”.

På Allstar må vi sympatisera med olika idrottsklubbar, men vi är alla i grunden på samma lag. Och den gemensamma målsättningen är att skapa en gemytlig och skön atmosfär för alla oavsett kön, etnisk tillhörighet eller halsduk. Allstar vill vara alla gästers nya C/O-adress.