Boka bord

Välkommen att boka bord hos oss på Allstar Jakobsberg

Bordsbokning

Din bokning är fastställd när du fått bekräftelse av restaurangen.
Bokning via webben måste göras senast kl 16.00 den aktuella dagen du/ni tänkt komma. För sena bokningar önskar vi istället att ni ringer till oss.

Observera att på fredagar och lördagar besvarar vi bokningsförfrågningar via mail i mån av tid p.g.a högt tryck i restaurangen. Gäller bokningen samma dag ber vi er ringa in er bokning.

Vill ni se en speciell match?

Det är jätteviktigt att ni skriver in om det är någon särskild match som ni vill se. Vi har möjlighet att visa upp till 4 matcher samtidigt och dessa visas i olika zoner i restaurangen och baren. Om vi vet vad ni vill se vet vi också vart ni vill sitta!
Skriv gärna in om ni inte vill se någon match också, ex: ”Vi vill bara äta och ha det bra!”

För att du ska kunna göra en bokning genom genom vår webbsida krävs att du lämnar viss information om dig själv (Kunddata). För en vanlig bordsbokning är denna information i dagsläget: för- och efternamn, mobiltelefonnummer samt e-postadress.

Kontaktinformationen som samlas in används av oss primärt för kunna kommunicera (skicka) bokningsbekräftelser, påminnelser och liknande information kopplad till en bokning. Syftet med kommunikationen kan vara för att exempelvis konfirmera om att en bokning skapats, göra det möjligt för dig att själv redigera bokningen, för att restaurangen skall kunna skicka menyval, påminna om bokningen, uppföljande åtgärder t ex. i syfte att förbättra verksamheten baserat på dina upplevelser.

I och med att du gör en bokning hos oss ingår du ett avtal med om att på bokad dag och tid komma med det antal personer du bokat för. I och med att du anger dina kontaktuppgifter och slutför bokningen godkänner du detta avtal.

Vi sparar inte dina uppgifter längre än nödvändigt för din aktuella bokning.