Allstar the Story

Historien om Allstar "The fabulous Sportsbar" börjar som så många bra historier med en samling vänner som bestämde sig för att korsa ett stort hav i jakten på en hemlighet.


Historien om Allstar

Idén på ett nytt koncept för en sportbar föddes 2007 efter ett besök i Miami där en middag på det exklusiva stekhuset Houston´s gett mersmak. Var det möjligt att kombinera den nivån på mat med en sportbar? Och om så var fallet, varför hade ingen redan gjort det?

Under ett år växte idén och i november 2008 checkar fyra vänner in på flighten till New York med den tydliga målsättningen att tränga djupt in i den amerikanska sport- och matkulturen. Förbi baseballkepsar och cajunkryddade ribs vidare in mot självaste själen i den amerikanska sportbarkulturen.

Beväpnade med ett pulserande sportintresse, ett anteckningsblock och en hunger på det amerikanska kökets kanske begav de sig ut på uppdrag.

En helt ny sportbar

Kort sagt, insikten om att världen skulle få en helt ny sportbar klarnade till visshet. En sportbar som tar sitt kulinariska avstamp i ett högklassigt steakhouse, uppbyggd i ljusa och modernt designade lokaler är långt ifrån den gubbpubbiga prägel som råder i gårdagens sportbarer.

En sportbar som i ett slag lyfter hela konceptet till en ny nivå. En nivå som i sportens värld har ett namn: ALLSTAR THE FABULOUS SPORTSBAR.

Konceptet växer fram

Via tio dignande måltider på USA:s mest etablerade sportbarer började konceptet finkalibreras. Sakta växte insikten. Sakta kunde man lägga pusslet. Listan som föddes rymde noteringar som:

  • Vi ska bygga ljusa och moderna lokaler.
  • Vi ska servera snyggt upplagd mat med exklusive touch.
  • Vi ska bredda menyn med sallader och det asiatiska köket.
  • Vi ska skapa en inbjudande miljö även för tjejer och barnfamiljer.
  • Vi ska sätta sporten i centrum för allt vi gör.