Jobba hos oss


Servitörer/servitriser till guldlaget

Allstar- The fabulous sportsbar har i dag nio restauranger spridda över hela Sverige med Umeå som största restaurang i kedjan. Sedan 2009 har vi haft äran att servera Umeås fantastiska invånare och tillresta besökare god mat, fräscha drinkar, en massa sport och härlig nattklubb, 7 dagar i veckan, året runt.

Just nu jobbar ett riktigt guldlag av serveringspersonal och inför den stundande sommaren behöver vi toppa med ytterligare 6 servitriser/servitörer till teamet. Vi garanterar mycket skratt, personlig utveckling och engagerade arbetskamrater.

Vi letar framförallt dig som är en lagspelare och gillar att utveckla och utvecklas. Du älskar när det är mycket att göra och har ett genuint intresse för branschen. Du är flexibel, ambitiös och ställer upp för dina kollegor såväl som dina gäster. Du bör ha minst två års erfarenhet av a´la carte servering och behärska svenska i tal och skrift. Som person är du äkta i ditt bemötande av människor och alltid beredd att ge det lilla extra för att ge gästen den bästa upplevelsen.

Arbetstid/Varaktighet
Extra/deltid med möjlighet att jobba heltid under sommaren. Visstidsanställning 6 månader eller längre.

Sista ansökningsdag
Tjänsterna tillsätts löpande.

Kontaktperson
Linn Åstrand, Restaurangchef, linn.astrand@allstarbar.se, 090- 14 52 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan- CV, personligt brev och bild till: linn.astrand@allstarbar.se.