Boka bord

Bordsbokning

Din bokning är fastställd när du fått bekräftelse av restaurangen.
Bokning via webben måste göras senast kl 16.00 den aktuella dagen du/ni tänkt komma. Det går även bra att boka hos oss via telefon, ni når oss på: 0910-10910

Vill ni se en speciell match?

Det är jätteviktigt att ni skriver in om det är någon särskild match som ni vill se. Skriv isåfall in det i meddelandefältet.

Ditt för- och efternamn

Din epost

Ditt telefonnummer
Antal personer

Datum

Klockan
:

Ditt meddelande

Jag har läst och förstår informationen.

 

För att du ska kunna göra en bokning genom genom vår webbsida krävs att du lämnar viss information om dig själv (Kunddata). För en vanlig bordsbokning är denna information i dagsläget: för- och efternamn, mobiltelefonnummer samt e-postadress.

Kontaktinformationen som samlas in används av oss primärt för kunna kommunicera (skicka) bokningsbekräftelser, påminnelser och liknande information kopplad till en bokning. Syftet med kommunikationen kan vara för att exempelvis konfirmera om att en bokning skapats, göra det möjligt för dig att själv redigera bokningen, för att restaurangen skall kunna skicka menyval, påminna om bokningen, uppföljande åtgärder t ex. i syfte att förbättra verksamheten baserat på dina upplevelser.

I och med att du gör en bokning hos oss ingår du ett avtal med om att på bokad dag och tid komma med det antal personer du bokat för. I och med att du anger dina kontaktuppgifter och slutför bokningen godkänner du detta avtal.

Vi sparar inte dina uppgifter längre än nödvändigt för din aktuella bokning.