Allstar Nights

På grund av rådande läge med pandemin i vårt samhälle så gäller inte det som står nedan i kursiv text. Men, vi låter det ändå stå kvar och drömmer oss framåt i tiden och hoppas att vi snart kan leva i ett normalt samhälle. Den dagen slår vi upp alla dörrar och firar ordentligt!
Allstar ingår numera i hela Luleås hetaste nöjeshörna. Fredagar och lördagar kommer du kunna ströva fritt mellan Allstar, CG Bar och den nya nattklubbsarenan Holy Cow. Vi har plockat in stans i särklass bästa ölkännare och utökat sortimentet till bristningsgränsen. Allt från ett gäng alkoholfria varianter, törstsläckande lager, kraftiga ”ipor” till riktiga suröl. Dessutom satsar vi stenhårt på gin, älskar du gin så kommer du älska vårt ginsortiment.

Ett dörrblad emellan ligger alltså Holy Cow. En nattklubb som är som en nattklubb ska vara 2019. Snyggt designad inredning, mjuka härliga mattor, skönt dansgolv och en riktigt duktig cocktailbar. Musiken blir typ Glitterbox 21st Century Disco, en skön mix av danshits att vika kroppen runt.

Vi har öppet till 03 såväl fredagar som lördagar.

Åldersgräns:
Fredagar, det år du fyller 21
Lördagar, det år du fyller 25