Företag & event

Allstar kan erbjuda en mängd olika upplägg för dig som företagare - allt från ett enkelt lunchmöte till ett heldagsevent som startar med frukost och avslutas med middag och underhållning. Nedan finner ni ett urval av de aktiviteter som vi kan arrangera, men möjligheterna är givetvis fler än så.

Möten – Frukost, lunch eller middag?

Allstar kan erbjuda attraktiva möteslokaler i vår väl tilltagna restaurang, mycket centralt i Karlskoga.

Vi kan effektivt ordna allt från det snabba informella frukostmötet med kollegorna till privata kundluncher för stora sällskap. Mingelbuffé eller 3-rätters med egen serveringspersonal – allt enligt era önskemål!

Ljud och bild finns tillgängligt för presentationer och visningar på en till över femtio skärmar samtidigt. För produktvisningar och demonstrationer finns även scenmaterial att tillgå.

Konferens

Vi jobbar tätt ihop med Hotell Alfred Nobel som har ett flertal konferenslokaler att erbjuda. Där kan vi tillsammans sy ihop en heldag där Hotellet står för konferenslokalerna och vi för maten!

Event

Vi hjälper dig att anordna både det stora och lilla eventet! Beroende på hur många ni är så kan vi erbjuda olika lokallösningar. Med vara flexibla lokaler kan vi skapa det perfekta eventet för just ditt företag.

Firmafest, kickoff eller releasefest

Ska du ordna fest för företaget? Oavsett om du ska ordna firmafest, kickoff eller releasefest. smått eller stort. så har Allstar lösningen för dig. Tack vare våra flexibla lokaler kan du hyra den del som passar dig bäst:
den nedre delen, hyllan vid baren, fönsterdelen, spelloungen, nattklubben Statt, eller om du ska ha en riktigt stor fest, alltihop.

Även för dig som ska ordna en privat fest, studentskiva, femtioårsfesten, ja vilken anledning du än har till att fira så anpassar vi på Allstar din fest efter hur du vill ha den.

Lokalalternativ

Så här många personer ryms det i respektive lokal:

Lokal
Nedre delen
Hylla bar
Fönster
Spelloungen
Borggården (Sommartid)
Nattklubben Statt
Hela restaurangen
Totalt:
Sittande
48-56 personer
20 personer
34 personer
8 personer
50-100 personer
30-100 personer
120-160 personer
200-360 personer
Stående
70 personer
25 personer
40 personer
40 personer
700 personer
675 personer
300 personer
1200 personer

Kontakt: Johan Törnström, 0733-60 70 18.
Du kan också maila på johan.tornstrom@allstarbar.se